İşlem Süresi

5-8 saat

Hastane Yatışı

Yok

İşe Dönüş

7-10 gün

Sedasyon veya Lokal Anestezi

Ağrısız ve Traşsız

SAÇ EKİMİ

Saç ektirmek İstediğinizde alacağınız hizmetler

- Safir FUE veya DHI tekniği
- Kişiye Özel saç ekim Tekniği seçimi
- Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Güvencesi
- Doktorlu Saç Ekim Hizmeti
- Uzman asistan desteği
- Süreç boyunca iletisim
- Operasyondan sonraki gün pansumanı
- İşlem öncesi kan testi
- Konsültasyon ve operasyon planlaması
- İlaçlar, şampuan ve losyon
- Saç Mezoterapi desteği
- Maksimum Greft
- Sedasyon (opsiyonel)

DHI Saç Ekimi

Dhi saç ekimi günümüzde saç ekiminde en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Bu teknik ile saç ekim işlemi alım ve ekim olmak üzere iki ana safhaya ayrılabilir. Diğer yöntemlerde de uygulanan FUE veya FUT alım teknikleri ile toplanan greftlerin özellikli cihazlarla ekim yapılmak istenen alana yerleştirilmesi işlemidir.​

Fue Saç ekimi

FUE saç ekimi, aslında greftlerin / foliküler birimlerin donör alandan tek tek, mikromotor kullanılarak alınması işlemidir. Alınan greftlerin transferi için birçok değişik teknik mevcuttur (DHI veya insizyon ile yapılan transferler gibi.) Zamanla bu terim insizyon yapılarak transfer edilen tekniklerin genel adı olarak kullanılmaya başlanmıştır

Safir saç ekimi

Safir saç ekimi, bu işlemde doğal saç köklerinden toplanan saç kıllarının uygun bir şekilde ekim alanına yerleştirilmesi için kanalın açılması işleminde kullanılan safir taşı kökenli bir tür olarak bilinmektedir. Cilt üzerinde herhangi bir zarara yol açmayan bu ekim yöntemi, beraberinde birçok avantajı da getirmektedir.

Plastik ve Estetik Cerrahi

Farkını Yaşayın

Uluslararası Sertifikasyon

Son teknolojik cihazları bünyesine alarak saç ekimi alanında en iyi hekim ve en iyi saç ekim ekibi ile fark yaratmaya devam etmekteyiz.
Uluslararası saç cerrahi derneği tarafından kabul gören teknik ve yöntemleri, son teknolojik cihazlarla birlikte uygulayan Dr.TUNÇ saç ekim kliniğine sizleri bekliyoruz.